اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود، این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری ۲ محصول از یک خانواده هستند، این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود، اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند.

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پانکو ؛ پودر نان سوخاری ترد و برشته بازاری و خانگی Panko

در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می رود، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده  و به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته باشد، دوباره به کارخانه بازمی گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآید. این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.

برای تهیه آرد سوخاری، نان ۲ بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند.

آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید، پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر است. درواقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.

سوال: یکی از مشکلات در فرآیند تولید نان ، تولید ماده سرطان زای آکریلامید در روند حرارت دهی است. این حرارت مجدد میزان آکریلامید آرد سوخاری را بیشتر نمی کند؟ جواب:  بله،؛ اصولا آکریلامید در اثر حرارت دیدن موادغذایی به خصوص در چیپس، نان و گوشت به وجود می آید، بنابراین حرارت دیدن مجدد نان برای تولید آرد سوخاری، این محصول را دارای میزان بیشتری آکریلامید می کند. ضمن اینکه بعد از این ۲ مرحله پخت آرد سوخاری در کارخانه، این محصول یک بار دیگر نیز در منازل همراه با موادغذایی سرخ کردنی حرارت می بیند و این عمل نیز باعث افزایش بیشتر آکریلامید در آن می شود.

سوال: پس استفاده از آرد سوخاری در تهیه غذا را رد می کنید؟ جواب:  با توجه به اینکه در مورد میزان وجود آکریلامید در آرد سوخاری تحقیقات جامعی صورت نگرفته و مقدار آن به درستی مشخص نیست، اظهارنظر در این مورد کار چندان درستی نیست. اما به دلیل اینکه از آرد سوخاری بیشتر در تهیه غذاهای سرخ کردنی استفاده می شود و مصرف غذاهای سرخ کردنی نیز چندان مورد تایید پزشکان و متخصصان تغذیه نیست، می توان در مورد مصرف بیش از حد آن به مصرف کنندگان هشدار داد.

سوال: برای نگهداری آردهای سوخاری شرایط ویژه ای لازم است؟ جواب: اصولا نگهداری موادغذایی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت آن دارد. چون یکی از شرایط رشد میکروارگانیسم ها در موادغذایی وجود رطوبت در آن است و هرچه میزان آن کمتر باشد، رشد این عوامل در آن پایین تر خواهد بود. در مورد آرد سوخاری نیز به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است، در صورتی که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم، مشکل چندانی به وجود نخواهد آمد و می توان آرد سوخاری را تا مدت طولانی (مثلا ۶ ماه) ذخیره کرد. البته در این مورد باید به نکاتی مثل اکسیدشدن روغن موجود در این محصول نیز اشاره کرد.

سوال: نشانه های فساد آرد سوخاری چیست؟ جواب:  در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی «نا» موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد.

سوال: بعضی از خانواده ها از خمیر خشک شده نان هایی مانند نان باگت بعد از آسیاب کردن به عنوان آرد سوخاری استفاده می کنند. نظر شما در این مورد چیست؟ این خانواده ها هم تقریبا همان کاری را می کنند که در کارخانه های تهیه آرد سوخاری انجام می شود، با این تفاوت که مرحله دوم پخت در مورد آنها انجام نشده است. به همین دلیل، رنگ آن روشن تر است و طعم آن کمی به خامی می زند و البته میزان آکریلامید تولید شده در این آرد خانگی، کمتر است. اما در کل، مصرف کمتر آردسوخاری توصیه می شود.

منبع: دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور

1393/12/8       00000             پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟       عمومی , آشپزی



 7Agahi.ir سامانه تبلیغاتی 7 آگهی
7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی


یادداشتها و چرکنویس های من parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست
یادداشتها و چرکنویس های من… یادداشتها ، مطالب ، نکات مهم و کاربردی … :: parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست


اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات
وبلاگ پرهاست , , آموزش هنرهای دوزندگی و چهل تکه دوزی با شادی در شادی دوز با مدیریت مهین حیدرنیا ShadiDooz.ir , , وبلاگ گروه فنی مهندسی پرهاست , , مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا , , گروه فنی مهندسی پرهاست , , 7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی
| 0 que significa autismo | اوتیسم طباطبایی | اوتیسم سلول بنیادی | اوتیسم نوزادان | اوتیسم درمان دارد | اوتیسم تحقیق | اوتیسم زیر دو سال | درمان اوتیسم در جهان | signs of autism 9 year old | autism 9 year old | درمان گیاهی اوتیسم در کودکان | کودک مبتلا به اوتیسم | autism به فارسی | autism بالانجلیزی | طیف اوتیسم یعنی چه | اوتیسم ساوانت | autism ما معناها بالعربی | autisme 0-5 ans | اوتیسم تبادل نظر | autism اردو | اوتیسم اسپرگر | مرکز درمان اوتیسم در تهران | برای پیشگیری از اوتیسم چه کنیم | autism signs in 7 month old | اوتیسم شدید | بحث عن autism | راه حل درمان اوتیسم | اوتیسم حاملگی | autism spectrum disorders | چرا کودک اوتیسم می گیرد | اوتیسم چیست و علائم آن | autismo 7 mesi | بچه ی اوتیسمی | برای جلوگیری از اوتیسم چه باید کرد | autism 8 year old video | اوتیسم یک بیماری نیست | سایت autism | اوتیسم شدید در کودکان | اوتیسم ارثی است | autism 8 year old symptoms | اوتیسم های موفق | چ چیزی باعث اوتیسم می شود | اوتیسم در نوزادان | درمان اوتیسم کتاب | مراکز غربالگری اوتیسم | علائم بیماری اوتیسم خفیف چیست | اوتیسم مقاله | autism 80 | بچه ی اوتیسم | اوتیسم چه است | درمان اوتیسم با شیر شتر | درمان شدگان اوتیسم | غربالگری اوتیسم بهزیستی | اوتیسم قم | اوتیسم عکس | بهترین زمان درمان اوتیسم | اوتیسم درمان دکتر هلاکویی | درمان اوتیسم کودکان در طب سنتی | درمان اختلال اوتیسم | غربالگری اوتیسم در تهران | غذای اوتیسم | اوتیسم چیست آیا درمان دارد | اوتیسم طب اسلامی | dsm 5 autism | اوتیسم چه مرضی است | درمان سنتی اوتیسم | اوتیسم درمان می شود | چرا بچه اوتیسم میگیره | دانلود فیلم autism in love | 5 autism | autism 5 point scale | از کجا بفهمم کودکم اوتیسم دارد | زن اوتیسم | مدرسه ی اوتیسم | درمان های اوتیسم | اوتیسم به زبان ساده | اوتیسم چه بیماریست | اتیسم چیست | پرسشنامه غربالگری اتیسم | autism 02 puerto vallarta | autism 4 year old checklist | چرا اوتیسم | درمان و علایم اوتیسم | داروی ضد اوتیسم | اوتیسم چگونه بوجود میاد | اوتیسم خفیف در نوزادان | autism 10 year old | autismo 9 años | اوتیسم سطح دو | اوتیسم نوجوانی | اوتیسم فعال | autism | سندرم اوتیسم چیست | اوتیسم قطر | autism characteristics | autism 14 months | مراکز درمانی اوتیسم تهران | اوتیسم جن | signs 0f autism | برای درمان اوتیسم چه باید کرد

@AutismFariha #فریحا #fariha #مرکزفریحا #مرکزاتیسم_فریحا #اولین_پایگاه_غربالگری_تهران #اُتیسم #مرکز_اتیسم_فریحا #مرکز_فریحا #otism #تشخیص_اتیسم #autismfariha #اتیسم_شدید #روان_شناسی #otitis_Interna #مرکز #infantile_Autism #طیف #otitis_Media #دکترخاندانی #تشخیص #autistic #اوتیسم_فریحا #autisms #اوتیسم_خفیف #درمانگر #autismfariha.ir #screening #خفیف
Copyright © 2002-2019, urlha.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
716